What is Rule 704 in Magic The Gathering?
What is Rule 704 in Magic The Gathering? 704.5g If a creature has toughness greater than 0, it has damage marked on it, and the total damage marked on it is greater than or equal to its toughness, that creature has been dealt lethal damage and is destroyed. Regeneration can replace this event. Can you draw a game in MTG? 104.4a If all the players remaining in a game lose simultaneously, the game is a draw. 104.4b If a game that's not using the limited range of influence option (including a two-player game) somehow enters a “loop” of mandatory actions,...